Om meg

Jeg jobber med personlig rådgivning og journalistikk fordi jeg på den måten får koblet min kunnskap på helse og formidling med min genuine interesse for effektiv og kraftfull kommunikasjon. Jeg har jobbet i alle tenkelige posisjoner i TV, print og digitalt, og journalistikk og historiefortelling har ligget i bunn for samtlige jobber jeg har hatt. Min interesse for digitalt innhold begynte tidlig, da jeg jobbet med utvikling av interaktive mobilspill allerede før Iphone ble allemannseie. Jeg har vært vaktsjef, programleder, nyhetsanker, sjefredaktør, og skrivende journalist. Utvikling av digitale plattformer og nettsider var en viktig prioritering i flere av jobbene jeg har hatt, og ikke minst i jobben som redaktør i magasinbransjen. Min mediebakgrunn har blant annet gitt meg ekspertise på å spisse budskap i forhold til riktig målgruppe.

Min jobberfaring inkluderer også utvikling av team. Mediebransjen er under stort press. Dette har ført til at jeg de siste årene har jobbet med organisasjonsendringer og kompetanseutvikling av medarbeidere. Jeg er utdannet innen business coaching, og brenner spesielt for team fasilitering, lederskap, og utvikling og motivasjon for enkeltpersoner.

I tillegg til kommunikasjon- og lederutvikling, jobber jeg med yoga og helse. Våren 2015 bestemte jeg meg for å hoppe av jobben som sjefredaktør for motemagasinet HENNE, for å jobbe for fullt med egen virksomhet.

Jeg har en helsecoach utdanning fra det amerikanske Institute of Integrative Nutrition i USA, og en leder- og coachutdanning basert på NLP metodikk og 4MAT modellen ved Coach Team i Oslo.

Jeg har også lært mye av Eric Edmeads som er en kanadisk entreprenør, business coach og internasjonal foredragsholder. Blant annet har jeg deltatt på hans kurs i personlig storytelling og presentasjonsteknikk – helt unik, praktisk og livsendrende kunnskap som har gitt meg uendelig mye både faglig og personlig.

yoga

Jeg er sertifisert yoga instruktør, og underviser en klassisk hatha yoga med fokus på styrke, flyt og teknikk. Yoga og andre gode livsstilsrutiner kan gi deg et bedre liv i kraft av mer energi, bedre tilgang til indre ressurser og økt mental og fysisk styrke.

Laila Madsø, TV2, Sukkerdetox, helsecoach

Lær hvordan du får bedre helse og mer velvære uten sukker. Her fra God Morgen Norge på TV2 tidligere i år.

SUKKERDETOX:

Som livsstilscoach holder jeg jevnlig kurs og foredrag om hvordan du stopper søtsug, og hvordan du fjerner skjulte sukkerbomber fra hverdagsmaten. Er du interessert i  sukkerstopp-kurs og workshops enten for deg selv eller som en del av en kundekveld i bedrift, kan du lese mer her: SUKKERDETOX

Vil du ha mer detaljer? Her er litt til:

I løpet av 25 år i media har jeg en sammensatt og internasjonal arbeidserfaring fra både Norge og USA. Jeg er utdannet journalist og startet som kreativ tekstforfatter i reklamebyrå, gikk så over til å jobbe som politisk reporter i avis, videre til programleder og nyhetsanker i lokal tv før jeg flyttet til New York der jeg først jobbet et par år som journalist og oversetter før jeg gikk over til å studere finans og porteføljeforvaltning samtidig som jeg jobbet i et finansfirma med utsikt rett ned på World Trade Center.

Etter å ha bidratt som øyenvitne-reporter under TV2s dekning av terrorangrepene 11. september i New York i 2001, flyttet jeg hjem til Norge, for å fortsette karrieren i TV. Gjennom flere år i TV2, reiste jeg verden rundt, og intervjuet personligheter med spenn fra olympiske mestere som Usain Bolt til Hollywoodkjendiser som Jim Carrey og Uma Thurman. Etter et par år i fast turnus med norske nyheter for TV2Nyhetene, tok skrivekløen overhånd, og jeg begynte i jobben som featurejournalist i magasinet Red. Erfaringen fra norsk og internasjonal kultur- og underholdning ga meg muligheten til å få lede arbeidet med å bygge opp et helt nytt norsk ukeblad, Denne Uken, som jeg også frontet som sjefredaktør. Deretter jobbet jeg en tid som redaksjonssjef i norske ELLE, før jeg ble hentet til redaktørjobben i mote- og livsstilsmagasinet HENNE. Helt siden unge modelldager i Paris har jeg interessert meg for skjønnhet- og velværebransjen, og som redaktør i Aller Media utviklet jeg enda et nytt skjønnhetsmagasin; HENNE Vakker.

Nå gleder jeg meg til å jobbe med nye helsetrender, spennende forfattere, og å utvikle helse- og livsstilsbøker i jobben som redaktør i Gyldendal Forlag.

Kontakt

Mail: laila@happymom.no

Laila Madsö, Nåløyet