Om meg

Jeg er grunnlegger av Greenstuff.no. Vi jobber med plantebasert kostholdsendring.

Jeg jobber også som redaktør i Gyldendal Litteratur, der jeg har ansvar for fagområdet mat og helse. Blant annet leter jeg etter norske formidlere av de siste trendene innen livsstil koblet opp mot kosthold og helse. Dette innebærer å lese et stort antall manus og bokprosjekter, av både norske og internasjonale forfattere.

Hjemme hos meg tyter det ut bøker på alle hyller og bord. Stabler med skjønnlitteratur ligger på nattbordet, gamle og nye klassikere står i bokhyllen, kokebøker flyter på kjøkkenbenken, og alt fra store coffee table-bøker til helse- og livsstilbøker på stuebordet. På denne bloggen deler jeg boktips innenfor alle sjangre, med en sunn overvekt av helse- og livsstil.

Våren 2015 bestemte jeg meg for å hoppe av jobben som sjefredaktør for motemagasinet HENNE, for å jobbe for fullt med egen helsevirksomhet. Jeg har tidligere jobbet i TV, print og digitalt, og journalistikk og historiefortelling har ligget i bunn for samtlige jobber. Jeg har vært vaktsjef, programleder, nyhetsanker, sjefredaktør, og skrivende journalist. Jeg har stor interesse for digitalt innhold og tech, og jeg jobbet med utvikling av interaktive mobilspill allerede før Iphone ble allemannseie.

Min jobberfaring inkluderer også utvikling av team og organisasjoner. De siste årene i mediebransjen arbeidet jeg med organisasjonsendringer og kompetanseutvikling av medarbeidere. Jeg er utdannet innen business coaching, og brenner spesielt for team fasilitering, lederskap, og utvikling og motivasjon for enkeltpersoner.

På si jobber jeg som yogainstruktør, og jeg er utdannet til helsecoach fra det amerikanske Institute of Integrative Nutrition i USA, og en leder- og coachutdanning basert på NLP metodikk og 4MAT modellen ved Coach Team i Oslo.

Jeg har også lært mye av Eric Edmeads som er en kanadisk entreprenør, business coach og internasjonal foredragsholder. Blant annet har jeg deltatt på hans kurs i personlig storytelling og presentasjonsteknikk – helt unik, praktisk og livsendrende kunnskap som har gitt meg uendelig mye både faglig og personlig.

yoga

Jeg er sertifisert yoga instruktør, og underviser en klassisk hatha yoga med fokus på styrke, flyt og teknikk. Yoga og andre gode livsstilsrutiner kan gi deg et bedre liv i kraft av mer energi, bedre tilgang til indre ressurser og økt mental og fysisk styrke.

Laila Madsø, TV2, Sukkerdetox, helsecoach

Lær hvordan du får bedre helse og mer velvære uten sukker. Her fra God Morgen Norge på TV2 tidligere i år.

SUKKERDETOX:

Som livsstilscoach holder jeg jevnlig kurs og foredrag om hvordan du stopper søtsug, og hvordan du fjerner skjulte sukkerbomber fra hverdagsmaten. Er du interessert i  sukkerstopp-kurs og workshops enten for deg selv eller som en del av en kundekveld i bedrift, kan du lese mer her: SUKKERDETOX

Vil du ha mer detaljer? Her er litt til:

I løpet av 25 år i media har jeg en sammensatt og internasjonal arbeidserfaring fra både Norge og USA. Jeg er utdannet journalist og startet som kreativ tekstforfatter i reklamebyrå, gikk så over til å jobbe som politisk reporter i avis, videre til programleder og nyhetsanker i lokal tv før jeg flyttet til New York der jeg først jobbet et par år som journalist og oversetter før jeg gikk over til å studere finans og porteføljeforvaltning samtidig som jeg jobbet i et finansfirma med utsikt rett ned på World Trade Center.

Etter å ha bidratt som øyenvitne-reporter under TV2s dekning av terrorangrepene 11. september i New York i 2001, flyttet jeg hjem til Norge, for å fortsette karrieren i TV. Gjennom flere år i TV2, reiste jeg verden rundt, og intervjuet personligheter med spenn fra olympiske mestere som Usain Bolt til Hollywoodkjendiser som Jim Carrey og Uma Thurman. Etter et par år i fast turnus med norske nyheter for TV2Nyhetene, tok skrivekløen overhånd, og jeg begynte i jobben som featurejournalist i magasinet Red. Erfaringen fra norsk og internasjonal kultur- og underholdning ga meg muligheten til å få lede arbeidet med å bygge opp et helt nytt norsk ukeblad, Denne Uken, som jeg også frontet som sjefredaktør. Deretter jobbet jeg en tid som redaksjonssjef i norske ELLE, før jeg ble hentet til redaktørjobben i mote- og livsstilsmagasinet HENNE. Helt siden unge modelldager i Paris har jeg interessert meg for skjønnhet- og velværebransjen, og som redaktør i Aller Media utviklet jeg enda et nytt skjønnhetsmagasin; HENNE Vakker.

Nå jobber jeg med nye helsetrender, spennende forfattere, og utvikler helse- og livsstilsbøker i jobben som redaktør i Gyldendal Forlag.

Kontakt

Mail: laila@greenstuff.no

Laila Madsö, Nåløyet